وقتی اسم کتیرا به میان می آید، بسیاری از افراد به خواص آن برای حالت دادن یا تقویت مو فکر می کنند، اما این محصول مصارف دارویی و کاربردهای درمانی بی نظیری دارد که شاید کمتر مورد بحث قرار گرفته باشد؛ در این مطلب به بررسی کتیرا خوراکی اصل طبیعی زرد می پردازیم و راه های آگاهی از قیمت و سفارش خرید عمده ای آن با کمترین هزینه و بالاترین کیفیت را بیان می کنیم.

کتیرا خوراکی اصل طبیعی زرد + قیمت خرید، خواص، کاربرد و مصارف

خرید و فروش کتیرا خوراکی

خرید و فروش کتیرا خوراکی کتیرا خوراکی، یکی از محصولات پرطرفدار و پرفروش در بازار گیاهان دارویی و عطاری ها به شمار می رود و مسلما همه ی کتیراهای خوراکی موجود در بازار، از لحاظ قیمت و کیفیت با هم یکسان نیستند؛ اغلب مشتریان به خصوص خریداران عمده و صادرکنندگان کتیرا می خواهند بهترین نمونه آن را که قیمت مناسبتری دارد، خریداری کنند.

روش رایج فروش کتیرا خوراکی مانند سایر داروهای گیاهی به صورت بسته بندی یا فله است و تعیین قیمت محصول وابسته به مرکز ارائه دهنده آن است.

شاید اولین پرسشی که برای خریداران کتیرا خوراکی عمده مطرح می باشد، این است که قطب تولید کتیرا در کشور، کدام استان ها هستند زیرا این پرسش تا حد زیادی بیانگر کیفیت محصول و حتی قیمت آن است.

به طور نسبی می توان گفت شهرستان سمیرم در استان اصفهان بزرگترین تولیدکننده کتیرا در کشور است اما شهرستان های دیگر در این استان نیز فعالیت گسترده ای در زمینه تولید کتیرا درجه یک و تامین تقاضای خریداران عمده و جزئی در شهرهای مختلف کشور دارند.

استان های تهران، همدان، فارس و کرمان نیز از دیگر استان هایی هستند که به تولید و خرید و فروش کتیرای خوراکی در حجم بالا می پردازند و بخش عمده ای از سفارشات مشتریان داخلی یا شرکت های صادرکننده را به بهترین شکل تامین می کنند.

با توجه به تفاوت هایی که در مراکز تولید، بسته بندی و عرضه کتیرا خوراکی شاهد هستیم، طبیعی است که قیمت محصول نیز برای مشتریان دارای تفاوت هایی باشد؛ بنابراین بهتر است قبل از ثبت سفارش، از قیمت روز آن آگاهی یابید که این کار نیز به سادگی و به صورت حضوری یا غیرحضوری قابل انجام است.

کتیرا خوراکی عمده

کتیرا خوراکی عمده کتیرا خوراکی محصولی است که همواره و در تمام ماه های سال مشتریان بسیار زیادی دارد زیرا فواید مصرف آن وابسته به فصل یا ماه خاصی از سال نیست و افراد زیادی در زمینه خرید و فروش عمده ای آن فعالیت می کنند.

کتیرای خوراکی تولید شده در کشور ما از لحاظ کیفیت در سطحی عالی قرار دارد به طوری که بسیاری از شرکت های غذایی و دارویی در سراسر جهان، خرید عمده کتیرا ایرانی را به نمونه های مشابه دیگر ترجیح می دهند و با معرفی بیشتر و بهتر محصول می توان از آن برای ارزآوری در سطح بالاتر استفاده کرد.

یکی از مهمترین عللی که موجب رونق بازار عمده فروشی کتیرا خوراکی شده است را می توان این مورد دانست که بسیاری از افراد ترجیح می دهند به جای استفاده از انواع قرص و داروهای شیمیایی، از محصولی طبیعی برای درمان مشکلات جسمی استفاده کنند.

خواص فراوانی برای کتیرا خوراکی در پزشکی و طب سنتی ذکر شده است که باعث ترغیب مشتریان به خرید این محصول می شود اما اگر بخواهیم از مهمترین آنها به چند مورد اشاره کنیم می توان موارد زیر را نام برد:

  1. در فصل پاییز و زمستان که معمولا بیماری های مسری شیوع پیدا می کنند، باید از مواد خوراکی استفاده کنید که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شوند و جالب است بدانید که مصرف کتیرا خوراکی تاثیر زیادی در این مورد دارد.
  2. کتیرای خوراکی را می توانید برای پیشگیری یا درمان گرمازدگی استفاده کنید؛ مقدار کمی از این محصول را در آب قرار دهید و اجازه دهید نرم شود تا یک نوشیدنی طبیعی برای رفع گرمازدگی داشته باشید.
  3. ترکیب شیر، کتیرا خوراکی و شکر، یک معجون فوق العاده برای صبحانه است تا انرژی مورد نیاز شما در طول روز تامین شود و روز بهتر و شاداب تری داشته باشید.
  4. اگر به فکر کاهش وزن هستید، استفاده از کتیرا خوراکی به شما توصیه می شود؛ این محصول با افزایش میزان سوخت و ساز بدن به شما کمک می کند تا سریعتر به وزن دلخواهتان برسید.
  5. رفع بیماری های شایع گوارشی مانند یبوست، از سایر نتایج مصرف کتیرا خوراکی است.
  6. رفع اختلالاتی مانند بی اختیاری ادرار نیز با مصرف کتیرا امکان پذیر است.
  7. برای ساخت برخی از داروهای صنعتی مانند انواع شربت ها، از کتیرا خوراکی برای غلیظ کردن دارو استفاده می کنند.

کتیرا خوراکی طبیعی

کتیرا خوراکی طبیعی کتیرا خوراکی، محصولی ارگانیک و صد در صد طبیعی است، بنابراین با بدن افراد مختلف سازگار است و تقریبا همه می توانند از فواید آن برای سلامتی بهره مند شوند.

این محصول را می توان به انواع مختلف سس ها اضافه کرد اما یکی از ویژگی های اصلی کتیرا خوراکی، قابلیت غلیظ کردن غذاست؛ برای تهیه محصولاتی همچون بستنی که نیاز به افزایش غلظت است، می توان از کتیرا استفاده کرد.

کتیرا خوراکی که به رنگ های سفید یا زرد به بازار عرضه می شود، در واقع صمغ گیاه کتیرا می باشد که در مناطق کوهستانی و پرشیب می روید.

گیاه کتیرا کوتاه قد است و تیغ های فراوانی دارد؛ برای به دست آوردن کتیرا خوراکی، روی ساقه و ریشه گیاه خراش به وجود می آورند تا صمغ از آن خارج شود.

صمغ هایی که از گیاه جمع آوری می شوند، بو یا مزه خاصی ندارند ولی از حالت چسبنده ای برخوردار هستند؛ صمغ ها پس از جمع آوری خشک می شوند و از مهمترین ویژگی های آنها می توان به محلول بودن در آب اشاره کرد که باعث می شود با انواع مختلفی از خوراکی ها قابل استفاده باشد.

هر چند کتیرا خوراکی، محصولی طبیعی است و فواید و خواص بسیار زیادی برای سلامتی دارد، ولی زنان باردار یا افرادی با بیماری های خاص حتما در مورد نحوه و میزان مصرف با دکتر متخصص، مشورت های لازم را داشته باشند.

پخش و عرضه کتیرا خوراکی

پخش و عرضه کتیرا خوراکی کتیرا خوراکی محصولی است که به عنوان غلیظ کننده ی مواد خوراکی در صنایع غذایی کاربرد دارد و از نظر تقویت، زیبایی و سلامت مو در صنایع آرایشی و بهداشتی مورد استفاده قرار می گیرد؛ بنابراین کارخانجات زیادی متقاضی خرید این محصول هستند و مردم نیز سفارشات عمده ای و جزئی زیادی برای این محصول ارائه می دهند.

پس طبیعی است که مراکز پخش و عرضه آن هم در کشور زیاد باشند و پرسش مهمی که برای خریداران مطرح می شود این است که کتیرای مرغوب را از کدام مرکز تهیه کنیم؟

کتیرا خوراکی بسته بندی شده معمولا در وزن هایی بین 20 تا 100 گرم به بازار عرضه می شوند ولی با توجه به میزان تقاضای خرید مشتری، بسته بندی های یک کیلوگرمی نیز برای محصول در نظر گرفته می شود.

اگر کتیرا خوراکی در وزن های بالاتر سفارش داده شود، محصولات نیز با قیمت های مناسب تری به دست خریدار عمده یا جزئی خواهند رسید و شرایط ویژه برای او در نظر گرفته می شود.

اگر قیمت کتیراهای خوراکی موجود در بازار را مورد مقایسه قرار دهید، متوجه خواهید شد که کتیرای فله قیمت مناسبتری از نمونه های بسته بندی شده دارد اما باید توجه کرد که مکان نگهداری صمغ کتیرا باید به درستی انتخاب شود تا بر کیفیت آن تاثیر نگذارد.

شرایط و محل نگهداری یا انبارداری کتیرا خوراکی وابسته به شرکت عرضه کننده است ولی به طور کلی باید این محصول در جایی خشک و خنک قرار داشته باشد تا از کیفیت آن کاسته نشود؛ معتبر بودن شرکت تولید و توزیع کتیرا اهمیت ویژه ای دارد زیرا تشخیص سطح کیفی کتیرا از روی ظاهر محصول، کار دشواری است.

بسیاری از کشورهای منطقه از جمله امارات و همچنین کشورهای اروپایی مانند آلمان و انگلستان از جمله خریداران کتیرای خوراکی کشور ما هستند.

با توجه به این که قیمت این محصول در کشورهای مقصد نسبت به ایران بالاست، صادرکنندگان داروهای گیاهی نیز به دنبال خرید باکیفیت ترین نوع کتیرا و در نتیجه کسب رضایت حداکثری از مشتریان خود هستند.

این مرکز در زمینه توزیع کتیرا درجه یک به سراسر کشور فعالیت می کند و سعی کرده است که هر دو عامل کیفیت و قیمت را برای مشتریان در نظر بگیرد، بنابراین محصولات در بهترین شرایط نگهداری می شوند و زیر قیمت بازار به دست مشتریان خواهند رسید؛ ضمن این که خرید شما به صورت مستقیم انجام می شود و از بالاترین کیفیت برخوردار است.

همان طور که می دانید کتیرا در رنگ های سفید و زرد عرضه می شود و کتیرا سفید قیمت بالاتری دارد؛ در مورد قیمت روز کتیرا نیز می توانید با مشاوران فروش در ارتباط باشید.

چگونه با کتیرا موهای خود را فر کنیم

چگونه با کتیرا موهای خود را فر کنیم بسیاری از افراد تمایل دارند که موهای خود را برای مدت خاصی فر کنند و یکی از آسانترین و ارزانترین روش ها برای فر کردن مو، استفاده کردن از کتیراست اما چگونه با کتیرا موهای خود را فر کنیم؟

در سالن های زیبایی برای فر کردن موها، از انواع مختلف کرم، ژل، مواد شیمیایی و وسایلی استفاده می شود که گاها موجب آسیب به مو می شود؛ نازک شدن مو، سفیدک زدن، موخوره و بسیاری مشکلات دیگر، از جمله عوارضی است که ممکن است در اثر مواد شیمیایی به وجود بیاید ولی هیچ یک از این موارد با کتیرا اتفاق نمی افتد.

برای این منظور کافی است مقداری آب را بجوشانید و آن را در یک ظرفی ترجیحا شیشه ای بریزید؛ مقداری کتیرای خشک را به آن بیافزایید و وقتی سرد شد، آن را در یخچال بگذارید.

هر زمانی که قصد فر کردن مو را داشتید، ابتدا موهای خود را با آب کمی خیس کنید و سپس مقداری از محلول کتیرا و آب که از قبل آماده کرده اید را به موهایتان بزنید و به هر شکلی که دوست دارید فر کنید.

بعد از این که موهایتان خشک شد حالت فر خود را تا مدت زیادی نگه می دارد؛ حتی کسانی که موهای فر دارند، اگر این دستورالعمل را انجام دهند تغییرات را در زیباتر شدن موهایشان مشاهده خواهند کرد.

کتیرا حالت دهنده مو

کتیرا حالت دهنده مو یکی از مهمترین کاربردهای کتیرا که اکثر افراد با آن آشنا هستند، حالت دادن به مو است؛ در گذشته از کتیرا به عنوان یک شوینده طبیعی مو استفاده می شد و امروزه نیز با وجود این که پیشرفت های زیادی در این زمینه انجام گرفته است ولی هنوز هم کتیرا از محصولات پرطرفدار برای شستشو و تغییر حالت مو به حساب می آید.

حفظ سلامت مو از آن جهت که نقش موثری در ظاهر فرد دارد بسیار مهم است، بنابراین استفاده از محصولات طبیعی مانند کتیرا نیز حائز اهمیت است زیرا نقش بسیار مهمی در بهتر شدن وضعیت ظاهری دارند، بدون اینکه عارضه خاصی داشته باشند.

کتیرا از مواد اولیه ای است که در صنایع آرایشی و بهداشتی، برای تهیه محصولات بسیار زیادی مانند ژل، کرم و موارد مشابه دیگر مرتبط با سلامت مو مورد استفاده قرار می گیرد؛ بسیاری از خواص این محصولات مانند براق کردن مو، حالت دادن مو و غیره، به دلیل استفاده از کتیرا در فرایند تهیه آنهاست.

کتیرا، علاوه بر این که باعث زیبایی و خوش حالت تر شدن موها می شود، به سلامت مو هم کمک می کند و حتی باعث درمان برخی از مشکلات آزاردهنده مانند شوره سر می شود.

خواص کتیرا برای پرپشت کردن موها نیز از جمله عواملی است که باعث ترغیب افراد مختلف به استفاده از آن می شود؛ کتیرا ساقه موها را تقویت می کند، بنابراین از ریزش مو که ممکن است برای افراد در سنین مختلف رخ دهد، نیز جلوگیری می کند.

ضرر کتیرا برای مو

ضرر کتیرا برای مو همان طور که بیان شد کتیرا از گیاهان دارویی است بنابراین ببرای سلامت مو مفید است و با مو یا پوست سر بسیاری از افراد سازگار است اما در برخی موارد مانند استفاده ی بیش از حد یا نادرست ممکن است ضررهایی نیز به دنبال داشته باشد.

اگر غلظت محلول کتیرا و آب که برای حالت دهی به موها مورد استفاده قرار می دهید، زیاد باشد، ممکن است عارضه هایی مانند سفیدک را روی مو مشاهده کنید؛ بنابراین سعی کنید محلول خیلی غلیظ نباشد و در صورت نیاز با افزودن مقداری آب، محلول را رقیق کنید تا بهترین تاثیر را از آن مشاهده نمایید و غلظت بالا باعث مشکلات جانبی برای پوست یا مو نشود.

افرادی که دچار بیماری ها و حساسیت های پوستی هستند نیز بهتر است با پزشک خود در مورد استفاده از کتیرا مشورت کنند که احتمالا تشدید بیماری، خارش یا عوارض جانبی را در پی نداشته باشد‌.

در مورد نحوه مصرف نیز باید دقت لازم صورت بگیرد که کتیرا با پوست سر برخورد زیادی نداشته باشد و فقط به قسمت ساقه موها زده شود زیرا ممکن است با بستن منافذ قسمت سر، از تنفس پوستی سر به شکل مناسب جلوگیری کند.

علاوه بر موارد ذکر شده، باید به این نکته نیز توجه کرد که کتیرا از نظر خوراکی نیز برای افراد با سنین مختلف، محدودیت مصرف دارد؛ بنابراین محلول کتیرا نباید در دسترس کودکان که ممکن است با خوردن آن دچار آسیب های جدی شوند، قرار داشته باشد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.