کامپاند و گرانول پلیمری تولید شده توسط شیمیدانان ایرانی برنده جایزه نوبل شیمی شد

دستگاه های شکل دهی پلاستیک (شامل انواع خطوط اکستروژن و تزریق و …) به گونه ای ساخته شده اند که مواد ورودی آنها به صورت توپ های پلاستیکی کوچک بهتر باشد.

کامپاند و گرانول پلیمری گلوله های پلاستیکی کوچکی هستند که در دستگاه های قالب گیری تزریق پلاستیک ریخته می شوند و به انواع قطعات تبدیل می شوند.

یا می دانید پلیمرها چیست؟ این ترکیبات که فراوان ترین مواد در صنعت پلاستیک در نظر گرفته می شوند، واحدهایی هستند که از ساختارهای کوچکتری به نام مونومر تشکیل شده اند.

مونومرها مولکول هایی با جرم مولکولی کم هستند که پس از گذراندن فرآیند پلیمریزاسیون، یک ماکرومولکول پلیمری تولید می کنند. آنها همچنین با استفاده از کووالانس ها، که واحدهایی هستند که در یک پلیمر تکرار می شوند، به یکدیگر متصل می شوند.

این فرآیند تشکیل پلیمر، پلیمریزاسیون نامیده می شود و درجه آن به تعداد اسکن های صرف موجود در یک زنجیره پلیمری اشاره دارد. از طریق این روش است که چندین نوع ترکیب ایجاد می شود.

کامپاند و گرانول پلیمری

اگرچه کاربردهای متعددی در بازار ترکیبات وجود دارد، پلیمرها اختراع بشر نیستند. حتی گزینه های طبیعی مانند چرم، پشم و چوب نیز در چندین بخش وجود دارد.

انواع مختلفی از پلیمرها وجود دارد. از جمله موارد اصلی عبارتند از: طبیعی، مصنوعی، افزودن، تراکم و بازآرایی. برای اطلاعات بیشتر در مورد هر کدام، توضیحات زیر را بررسی کنید!

پلیمرهای طبیعی همه آنهایی هستند که در طبیعت یافت می شوند. از جمله نمونه های اصلی می توان به لاستیک، پلی ساکاریدها، نشاسته، گلیکوژن و پروتئین ها اشاره کرد.

پلیمرهای مصنوعی یا مصنوعی در آزمایشگاه تولید می شوند و عموماً دارای مواد مشتق شده از نفت هستند. بهترین نمونه های شناخته شده این گزینه عبارتند از: پلی استایرن، متیل پلی متاکریلات (اکریلیک)، پلی پروپیلن، پلی اتیلن و پلی وینیل کلراید (PVC).

از این طبقه بندی پلیمرها می توان محصولات مختلفی مانند لوله های هیدرولیک، کیسه های پلاستیکی، مصالح ساختمانی، لاستیک ها، بسته بندی های پلاستیکی و غیره را ساخت.

این ترکیب با افزودن متوالی مونومرها به دست می آید. به عنوان نمونه ای از این پلیمرها، ما پلی ساکاریدها را داریم که توسط مونومرهای مونوساکاریدها و پروتئین هایی که توسط مونومرهای اسید آمینه تولید می شوند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.