پسته ممتاز ایرانی آجیل محبوب خاندان سلطنتی انگلستان است

پسته یکی از قدیمی ترین درختان آجیل گلدار است.

ایران بیش از نیمی از تولید جهانی پسته را به خود اختصاص داده و میلیاردها دلار از صادرات پسته ممتاز ایرانی درآمد کسب می کند.

ایران با تولید بیش از 115 هزار تن بزرگترین تولیدکننده و صادرکننده پسته در جهان است.

نام انگلیسی “Pistachio” که بادام سبز نیز شناخته می شود از کلمه فارسی “پسته” گرفته شده است.

پسته از خانواده بادام هندی است که تقریباً در تمام جنبه های زندگی ایرانیان وجود دارد و در ادبیات، داستان ها، باورها، سنت ها و آیین هایی مانند عید نوروز، یلدا از آن یاد می شود و حتی در مجالس عروسی و عزا مصرف می شود. نام علمی پسته “Pistacia vera L” است.

درخت پسته و هر آنچه که باید بدانید

درختان پسته در باغات کاشته می شوند و تقریباً هفت تا ده سال طول می کشد تا به تولید قابل توجهی برسند.

آنها دانه هایی تولید می کنند که به طور گسترده به عنوان غذا در سراسر جهان مصرف می شود.

پسته ممتاز ایرانی

درختان معمولاً تا 8 متر رشد می کنند و می توانند درجه حرارت های مختلف را تحمل کنند و می توانند برای مدت طولانی بدون آب زنده بمانند.

درختان پسته معمولاً در مناطقی رشد می کنند که تابستان های آن طولانی، گرم و خشک و زمستان های آن نسبتاً سرد است.

درختان پسته در فصل بهار کاشته می شوند زیرا در تابستان به آنها فرصت رشد می دهد.

درختان پسته در سال چهارم یا پنجم پس از جوانه زدن شروع به میوه دهی می کنند و تا زمانی که بیش از یک دهه از عمرشان بگذرد، به طور کامل بارور نمی شوند. بیش از 10 گونه درخت پسته وجود دارد اما فقط Pistacia vera L به صورت تجاری کشت می شود.

تاریخچه پسته
پسته از دیرباز بخشی از تاریخ بشر بوده است.

پسته یکی از قدیمی ترین درختان آجیل گلدار است. باستان شناسان نشان داده اند که درختان پسته از 7000 سال قبل از میلاد مسیح کشت می شدند.

پسته آجیل محبوب در طول تاریخ بوده است. ملکه سبا خیلی به پسته علاقه داشت.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.