کسانی که از رژیم های گیاهی یا وگان پیروی می کنند، برای تامین مواد مغذی مهمی که اغلب در محصولات حیوانی یافت می شوند، مانند پروتئین، آهن و روی، به حبوباتی مانند لوبیا چیتی زودرس وابسته هستند.
در حالی که گیاهخواران ممکن است لبنیات یا تخم مرغ مصرف کنند، کسانی که از رژیم غذایی وگان پیروی می کنند هیچ محصول حیوانی مصرف نمی کنند.
کسانی که از رژیم گیاهخواری پیروی می کنند ممکن است چربی اشباع شده کمتر، کلسترول و فیبر رژیمی بیشتری بخورند.
با این حال، افرادی که از رژیم گیاهخواری پیروی می کنند ممکن است کمبود ویتامین B-12، ویتامین D، کلسیم یا چربی های امگا-3 داشته باشند، مگر اینکه مکمل های مناسب را مصرف کنند.
لوبیاها می توانند بخش ارزشمندی از هر رژیم غذایی گیاهی باشند زیرا سرشار از چندین ماده مغذی هستند و به عنوان جایگزین گوشت عمل می کنند و در صورت جفت شدن با غلات حاوی مکمل کامل اسیدهای آمینه هستند.
همانطور که در جدول 3 نشان داده شده است، لوبیا انواع مواد مغذی را با هزینه نسبتا کم در مقایسه با سایر غذاهای غنی از پروتئین فراهم می کند.
با توجه به شاخص مواد غذایی غنی از مواد مغذی، ابزاری است که غذاها را بر اساس محتوای مواد مغذی آنها امتیاز می دهد، که سپس می توان آن را با پایگاه های اطلاعاتی قیمت مواد غذایی مقایسه کرد، لوبیا و حبوبات از نظر مقدار مواد مغذی در واحد قیمت جزو بهترین غذاها هستند.
اسید فولیک مصنوعی بهتر از فولات طبیعی در بدن جذب می شود. مقداری فولات میتواند از لوبیاهای خشک و سایر حبوبات در طول فرآیند خیساندن و پختن از بین برود یا زمانی که ویتامین با سایر اجزای غذایی مانند فیبر تعامل میکند، کاهش مییابد.
خیساندن سریع لوبیا (جوشاندن لوبیا برای مدت کوتاه و سپس خیساندن به مدت یک ساعت) ممکن است منجر به از دست دادن فولات بیشتر از خیساندن طولانی مدت شود.
به طور کلی، برای به حداکثر رساندن محتوای طبیعی فولات در لوبیا، برخی از محققان استفاده از روش آهسته خیساندن و روش پخت را پیشنهاد می کنند که لوبیا را در 150 دقیقه یا کمتر آماده می کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.