لوبیا سفید صادراتی قابلیت پاکسازی مغز شما از انرژی منفی را داراست

لوبیا کوکو دو پامپول، موگت د وانده یا لینگوت، انواع مختلفی از لوبیا سفید وجود دارد.

لوبیا سفید صادراتی طرفداران بسیاری دارد.

آیا می دانستید که این حبوبات پر از مواد مغذی بودند؟

آنها مزایای سلامتی واقعی دارند.
چه به دنبال حفظ سلامت قلب خود باشید و چه منبع خوبی از پروتئین گیاهی، لوبیا سفید حبوباتی است که شما را به خاطر خواصش و همچنین به دلیل دستور العمل های متنوعی که می توانید بپزید، اغوا می کند.

فواید لوبیا سفید برای سلامتی چیست؟
سطح کلسترول بد را کاهش می دهند
نمی دانید چگونه کلسترول خود را کاهش دهید؟

لوبیا سفید، به لطف محتوای فیتواسترول ها، استرول های گیاهی، به کاهش سطح کلسترول بد خون کمک می کند.

این کلسترول بد به نام LDL در شریان‌های شما رسوب می‌کند و بنابراین خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی را افزایش می‌دهد.

فیتواسترول ها از این رسوب جلوگیری می کنند و از شریان های شما محافظت می کنند!

لوبیا سفید

خوردن لوبیا سفید به پیشگیری از برخی سرطان ها کمک می کند
آیا می دانستید که لوبیا سفید حاوی ترکیباتی است که می تواند از برخی سرطان ها جلوگیری کند؟

در واقع، این لوبیای خشک سرشار از آنتی اکسیدان است. اینها با رادیکال‌های آزاد، مولکول‌های مسئول پیری زودرس سلولی که باعث سرطان و همچنین بیماری‌های قلبی عروقی می‌شوند، مبارزه می‌کنند.

موگت ها حاوی چندین آنتی اکسیدان هستند:

دس آنتوسیانین ها

ساپونین ها؛

از ویتامین E؛

مس و منگنز.

از بیماری های قلبی عروقی محافظت می کنند
خوردن منظم لوبیا به داشتن قلب و عروق سالم کمک می کند!

در واقع، لوبیا سفید، و همچنین لوبیا سیاه و لوبیا چشم بلبلی، برای جلوگیری از مشکلات قلبی عروقی شناخته شده است، زیرا آنها غنی از موارد زیر هستند:

فیبر محلول، که جذب اسیدهای صفراوی را کاهش می دهد.

فیتواسترول ها که سطح کلسترول را کاهش می دهند.

آنتی اکسیدان هایی که از بیماری های مرتبط با افزایش سن جلوگیری می کنند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.