رویش طالبی در ژاپن سبب مرگ ماهیان شده است

خربزه خوشمزه یا همان طالبی در ژاپن اگرچه ظاهری عجیب و غریب دارد، مملو از مواد مغذی است. اگر هر بار که به بخش محصولات خواربارفروشی خود می‌روید به این فکر نمی‌کنید که طالبی را بردارید، ادامه مطلب را بخوانید تا بدانید چرا ممکن است بخواهید دوباره فکر کنید.

افزودن میوه از هر نوع به رژیم غذایی مفید است. طالبی، انواع خربزه مشک، انتخاب خوبی است. وقتی صحبت از بتاکاروتن به میان می آید، طالبی دیگر میوه های زرد-نارنجی را از پارک بیرون می زند.

به گفته منبع مورد اعتماد وزارت کشاورزی ایالات متحده (USDA)، طالبی بتاکاروتن بیشتری نسبت به موارد زیر دارد:

  • زردآلو
  • گریپ فروت
  • پرتقال ها
  • هلو
  • نارنگی ها
  • شلیل
  • انبه

یک منبع مطمئن اولیه مطالعه نشان داد که خربزه هایی با گوشت نارنجی مانند طالبی دارای همان مقدار بتاکاروتن هویج هستند.

بتاکاروتن نوعی کاروتنوئید است. کاروتنوئیدها رنگدانه هایی هستند که به میوه ها و سبزیجات رنگ روشن می دهند.

پس از خوردن، بتاکاروتن یا به ویتامین A تبدیل می شود یا به عنوان یک آنتی اکسیدان قوی عمل می کند تا به مبارزه با رادیکال های آزاد که به سلول های بدن شما حمله می کنند، کمک کند.

طالبی

ویتامین A برای موارد زیر مهم است:

  • سلامت چشم
  • گلبول های قرمز سالم
  • یک سیستم ایمنی سالم

1 فنجان طالبی توپی حاوی بیش از 100 درصد مقدار توصیه شده روزانه (DV) ویتامین C است. طبق گفته کلینیک مایو، ویتامین C در تولید موارد زیر نقش دارد:

  • رگ های خونی
  • غضروف
  • ماهیچه
  • کلاژن در استخوان ها

تحقیقات بیشتری در مورد ویتامین C برای اثبات اثربخشی آن در برابر بیماری هایی مانند:

  • آسم
  • سرطان
  • دیابت

با این حال، خوردن غذاهای غنی از ویتامین C ممکن است به کاهش مدت زمان علائم شما در دفعه بعد که دچار سرماخوردگی می شوید کمک کند.

بررسی منبع معتبر کتابخانه کاکرین نشان داد که ویتامین C طول سرماخوردگی را در بزرگسالان تا 8 درصد کاهش می دهد. در کودکان، مدت زمان سرماخوردگی 14 درصد کاهش یافت.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.