ممکن است سلامت قلب را تقویت کند: فلاون های موجود در چای بخصوص چای ترش ایرانی ممکن است سلامت قلب را تقویت کند. دانشمندان تایید کرده اند که نوشیدن سه فنجان یا بیشتر چای سیاه در روز می تواند خطر ابتلا به بیماری عروق کرونر قلب را کاهش دهد.
علاوه بر این، چای سیاه با کاهش خطر انفارکتوس میوکارد، ایسکمی و مرگ و میر قلبی عروقی همراه است.
ممکن است خطر سرطان تخمدان را کاهش دهد: تافلاوین موجود در چای سیاه ممکن است از تکثیر سلول های سرطانی تخمدان جلوگیری کند.
در مطالعه ای که توسط محققان موسسه سرطان Roswell Park، ایالات متحده انجام شد، کاهش 30 درصدی در خطر ابتلا به سرطان تخمدان در بیمارانی که بیش از دو فنجان چای سیاه در روز مصرف می کردند، مشاهده شد.
ممکن است خطر دیابت را کاهش دهد: دانشمندان دریافته اند که نوشیدن چای ممکن است به کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 کمک کند. چای سیاه حاوی کاتچین و تافلاوین است.
این نوشیدنی ممکن است به حساستر کردن بدن به انسولین کمک کند و همچنین از اختلال عملکرد سلولهای بتا جلوگیری میکند (سلولهای بتا سطح گلوکز خون را تنظیم میکنند).
ممکن است ایمنی را تقویت کند: چای سیاه سرشار از آنتی اکسیدان هایی است که به از بین بردن رادیکال های آزاد کمک می کند. این رادیکال های آزاد تمایل به جهش DNA و اختلال در عملکرد طبیعی سلول دارند.
این می تواند منجر به التهاب شود و بدن را وارد حالت استرس کند. چای سیاه به دفع رادیکال های اکسیژن کمک می کند. به بازیابی عملکرد طبیعی سلول ها و بدن کمک می کند و همچنین ایمنی را تقویت می کند.
ممکن است سطح فشار خون را کاهش دهد: مصرف چای سیاه می تواند به کاهش فشار خون کمک کند. دانشمندان هلند، آلمان، بریتانیا و ایتالیا آزمایشی را انجام دادند که در آن به گروهی از افراد به مدت یک هفته چای سیاه داده شد و فشار سیستولیک و دیاستولیک آنها بررسی شد.
در پایان این آزمایش، شرکتکنندگانی که چای سیاه مصرف میکردند، در مقایسه با گروه کنترل، سطح فشار خون پایینتری داشتند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.