زردآلو حاوی کاروتن است، نوعی ویتامین A
ویتامین A برای حفظ ساختار و عملکرد پوست و غشاهای مخاطی ضروری است.
برگه زردالو و لاغری از بارز ترین خواص این میوه است.
رتینول در غذاهای حیوانی و کاروتنوئیدهایی که عمدتاً در گیاهان یافت می شوند، یافت می شود.
این بتاکاروتن موجود در زردآلو است که آن را به منبع قابل توجهی از فواید کاروتنوئیدی تبدیل می کند که ممکن است شامل کمک به محافظت از چشم در برابر آسیب های ناشی از افزایش سن باشد.
اما این میوه ای است که حاوی کاتچین نیز می باشد که به کسب شهرت مثبت چای سبز کمک کرده است.
زردآلو به جذب ویتامین C در بدن ما کمک می کند
ویتامین C نمی تواند در بدن ذخیره شود و بنابراین باید هر روز آن را بخوریم.
این به محافظت از سلولها کمک میکند و در ایجاد کلاژن نقش دارد که بافتهای همبند را که برای حفظ پوست، غضروف و استخوانها حیاتی هستند، حفظ میکند، بنابراین برای روند بهبودی بسیار مهم است.
ویتامین C همچنین یک آنتی اکسیدان مهم است و همچنین به جذب آهن در بدن کمک می کند.
این مفید است زیرا آهن موجود در زردآلو از نوع (غیر هِم) است که برای جذب نیاز به کمک دارد.
بسیاری از مواد معدنی قابل توجه در زردآلو وجود دارد
سطوح قابل توجه پتاسیم موجود در زردآلو به تامین مواد معدنی کمک می کند که برای سلامتی ما حیاتی است.
پتاسیم نه تنها تعادل مایعات را در بدن کنترل می کند، بلکه عملکرد صحیح قلب و مغز را نیز کنترل می کند (همچنین ممکن است به کنترل فشار خون کمک کند).
هدف توصیه شده برای دریافت پتاسیم 3500 میلی گرم است.
چهار یا پنج زردآلو خشک می تواند حدود یک پنجم این نیاز را تامین کند.
آنها همچنین مواد معدنی آهن، روی، کلسیم و منگنز را تامین خواهند کرد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.