تقویت کننده خلق و خو و سلامت مغز
میگو حاوی تریپتوفان است که گمان میرود هورمون بهبود دهنده خلق و خو به نام سروتونین را تحریک کند.
میگو تازه از باکیفیت ترین میگو ها می باشد.
ترکیبی از محتوای امگا 3 و ویتامین B12 میگو ممکن است عملکرد مغز را بهبود بخشد، آن را تیز و هوشیار نگه دارد و از ابتلا به بیماری آلزایمر جلوگیری کند.
از آنجایی که میگو به سرعت طبخ میکند، میتواند وعدههای غذایی شما را آسانتر کند و به شما کمک کند سریعتر لاغرتر شوید.
همیشه مطمئن شوید که آنها را به طور کامل بپزید تا از بیماری های ناشی از غذا جلوگیری کنید.
میگو حاوی تریپتوفان است که گمان می رود باعث تحریک هورمون بهبود دهنده خلق و خو به نام سروتونین می شود
. ترکیبی از محتوای امگا 3 و ویتامین B12 میگو ممکن است عملکرد مغز را بهبود بخشد، آن را تیز و هوشیار نگه دارد و از ابتلا به بیماری آلزایمر جلوگیری کند.
دفع سرطان
خواص آنتی اکسیدانی قوی آستاگزانتین و اسیدهای چرب امگا 3 ممکن است اثرات محافظتی و مهاری روی سرطان نشان دهد، بنابراین رشد سلول های سرطانی را کاهش می دهد.
و به طور جالبی فراتر از مصرف آن، محققان اکنون از صدف به عنوان وسیله ای برای کشف بینایی باورنکردنی آنها برای سرنخ هایی در تشخیص سرطان استفاده می کنند.
در برابر بیماری های قلبی محافظت می کند
اگرچه محتوای کلسترول بالا باعث نگرانی در مورد مصرف میگو شده است، تحقیقات نشان می دهد که واقعاً هیچ ضرری در مصرف آن صدف دوست داشتنی وجود ندارد.
در واقع، میگو به لطف محتوای اسیدهای چرب امگا 3 در واقع می تواند از بیماری قلبی محافظت کند، زیرا شواهد نشان داده است که مصرف میگو می تواند کلسترول LDL (یا “بد”) و تری گلیسیرید را کاهش دهد، در حالی که HDL (یا “خوب”) را افزایش می دهد.
کلسترول میگو همچنین اسیدهای چرب امگا 3 را تامین می کند که به دلیل نقش آن در سلامت قلب و خواص ضد التهابی مشهور است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.