با استفاده از لوبیا چشم بلبلی خاک خود را پر بار کنید

به هر رستوران معتبر شمال هند سر بزنید و مطمئن باشید که لوبیا دال را در منو می بینید! لوبیا یا لوبیا چشم بلبلی نوعی حبوبات است که برای تهیه دال، سالاد و حتی سوپ استفاده می شود. 

آنها یکی از محصولات سالانه پر کشت در هند هستند. 

لوبیا چشم بلبلی یکی از بهترین لوبیا ها می باشد.

لوبیا چشم بلبلی در هندی “لوبیا” نامیده می شود. 

به آن در تلوگو «بوببارلو»، در تامیل «کارامانی»، در مراتی «چاولی» و در کانادا «آلاساند» نیز می‌گویند. 

دانه‌های لوبیا منابع شگفت‌انگیز پروتئین، ویتامین‌ها و مواد معدنی هستند که آن‌ها را به یکی از اقتصادی‌ترین ابر غذاها تبدیل می‌کند.

 از کمک به کاهش وزن گرفته تا تقویت سیستم ایمنی بدن، لوبیا چشم بلبلی به دلیل خواص خوشمزه خود شناخته شده است. 

لوبیا چشم بلبلی

بیایید با برخی از بهترین فواید لوبیا چشم بلبلی (مزایای لوبیا) برای بدن خود آشنا شویم.

لوبیا چشم بلبلی نوعی لوبیا است که دراز و به رنگ سبز است.

غلاف این لوبیا لوبیا یا لوبیا چشم بلبلی نامیده می شود.

نام علمی لوبیا چشم بلبلی Vigna Unguiculata است.

آنها در ابتدا برای تغذیه گاو مورد استفاده قرار می گرفتند که نام معمولی را برای آنها به ارمغان می آورد.

لوبیا چشم بلبلی به دلیل لکه سیاه روی لوبیای بیضی شکل و کرم رنگ آن نخود چشم سیاه نیز نامیده می شود.

آنها جزء اصلی رژیم غذایی هند شمالی هستند و برای تهیه انواع غذاها استفاده می شوند.

انواع لوبیا چشم بلبلی:
لوبیا چشم بلبلی که برای مصرف انسان کشت می شود، بسته به تغییر جزئی در تنوع، با نام های زیادی شناخته می شود.

بیایید به برخی از انواع محبوب لوبیا چشم بلبلی نگاه کنیم:

نخود سیاه چشم
نخود جنوبی
باقلا یاردلونگ
کاتجانگ
Crowder Pea
آیا لوبیا چشم بلبلی سالم است؟
لوبیا چشم بلبلی یکی از سالم ترین غذاهایی است که باید در رژیم غذایی خود بگنجانید.

آنها با مقادیر خوبی از پروتئین غنی شده اند تا به گیاهخواران کمک کنند تا بر کمبودهای خود غلبه کنند.

لوبیا همچنین به دلیل افزایش انرژی شناخته شده است و نقش کلیدی در ساخت عضلات دارد.

همچنین در فیبر غذایی برای جلوگیری از اختلالات گوارشی و جلوگیری از یبوست مفید است.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.