یک متاآنالیز در سال 2019 در Nutrition Review رابطه معکوس بین مصرف آجیل و انواع بیماری های قلبی را نشان داد.
این بدان معناست که هر چه افراد به طور منظم آجیل مصرف کنند، خطر ابتلا به بیماری عروق کرونر قلب و برخی دیگر از بیماری های قلبی عروقی کاهش می یابد.
خرید و فروش آجیل برزیلی بسیار بالا رفته است.
خطر ابتلا به دیابت را کاهش دهید
آجیل فواید بالقوه ای را در مدیریت و پیشگیری از دیابت نشان می دهد.
یک مقاله مروری که در مجله Ameri can Journal of Clinical Nutrition منتشر شد نشان داد که خوردن چهار وعده آجیل در هفته به شدت با کاهش خطر ابتلا به دیابت مرتبط است.
برای کسانی که دیابت دارند، خوردن آجیل می تواند به به حداقل رساندن عوارض و عوارض جانبی رایج، به ویژه برای زنان، کمک کند.
در واقع، یک مطالعه در سال 2019 نشان داد که برای افرادی که قبلاً دیابت داشتند، خوردن آجیل خطر ابتلا به سایر بیماریهای مزمن، به ویژه بیماری قلبی را کاهش میدهد.
علاوه بر این، تمام آجیل ها به طور طبیعی دارای کربوهیدرات کم و چربی های سالم و پروتئین بالایی هستند، که آنها را به یک میان وعده ایمن و خوشمزه برای افرادی تبدیل می کند که مراقب مصرف کربوهیدرات خود هستند.
آنتی اکسیدان بالا
آجیل همچنین مملو از آنتی اکسیدان است که ترکیبات موجود در غذا هستند که به ترمیم سلول های آسیب دیده و تحت استرس کمک می کنند.
آنتی اکسیدان ها از بسیاری از بیماری ها و شرایط نیز جلوگیری می کنند.آجیل های سرشار از چربی های غیراشباع تک، مانند بادام زمینی و بادام هندی، منبع خوبی از آنتی اکسیدان ها هستند، اما آجیل های سرشار از چربی های غیراشباع چندگانه، از نظر آنتی اکسیدان، ارزش بیشتری به شما می دهند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.