انجیر خشک فله باعث بالا رفتن درجه هوش شما می شود

انجیر تازه تحت دو فرآیند خشک کردن متفاوت قرار گرفت: خشک کردن در آفتاب و خشک کردن در فر. 

برای ارزیابی تأثیر آن‌ها بر خواص تغذیه‌ای و مرتبط با سلامتی انجیر، قندها، اسیدهای آلی، تک فنولیک‌ها، کل فنول‌ها و فعالیت آنتی‌اکسیدانی قبل و بعد از فرآوری تعیین شد.

خرید و فروش انجیر خشک فله بسیار بالا می باشد.

 نمونه‌ها سه بار در سال آنالیز شدند و ترکیبات فنلی با استفاده از کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا همراه با طیف‌سنجی جرمی (HPLC-MS) تعیین شدند.

 در انجیر قندهای مونومر غالب است که اطلاعات تغذیه ای مهمی است و میزان قند و همچنین اسیدهای آلی در انجیر تازه کمتر از میوه های خشک بود.

 با این حال، بهترین نسبت قند / اسید آلی پس از فرآیند خشک کردن در آفتاب اندازه گیری شد.

O- روتینوزید. 

به طور مشابه، محتوای فنلی کل و فعالیت آنتی اکسیدانی بالاتر پس از فرآیند خشک کردن شناسایی شد. 

انجیرخشک

با این نتایج می توان نتیجه گرفت که تفاوت در ترکیبات تجزیه شده در انجیر تازه و خشک قابل توجه است. 

تفاوت بین میوه های خشک شده و خشک شده در فر در اسیدهای آلی، قندها، اسید کلروژنیک، کاتچین، اپی کاتچین، کامفرول-3- O- گلوکوزید، لوتئولین-8- C- گلوکوزید و محتوای فنلی کل مشخص شد. 

نتایج نشان می دهد که انجیر خشک شده مناسب می تواند به عنوان منبع خوبی از ترکیبات فنلی استفاده شود.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.