آلو خشک نیشابور توصیه متخصص معروف گوارش برای پیشگیری از سرطان است

آلو میوه ای گرد شکل است که از درخت آلو، درختی از خانواده Rosaceae می آید. این یک دروپه است زیرا از یک هسته پوشیده شده با گوشت کم و بیش ضخیم، آبدار و شیرین تشکیل شده است.

اندازه و رنگ میوه بسته به گونه و تنوع متفاوت است. فصل آلو عمدتا از جولای تا اکتبر ادامه دارد. از طرف دیگر آلو از خشک کردن آلو تازه به دست می آید.

این آلو با آب تازه تمیز شده، آبگیری شده و با دست در آفتاب یا به صورت صنعتی در فر به مدت چند ساعت در دمای 70 تا 80 درجه سانتی گراد خشک می شود تا زمانی که رطوبت باقی مانده به 21-22٪ می رسد. سپس آلوها پهن می شوند و روی چرخ دستی های بزرگ چیده می شوند تا در تونل های خشک کن قرار گیرند.

آلو خشک نیشابور را می توان همانطور که هست خورد. همچنین می توان از آنها به عنوان همراه با غذاهای خوش طعم یا شیرینی استفاده کرد. البته می توانید آنها را به عنوان دسر نیز میل کنید.

مصرف آلو باعث افزایش ظرفیت آنتی اکسیدانی بدن و کاهش برخی عوامل خطر سرطان روده بزرگ می شود. مطالعه دیگری نشان داد که ترکیبات موجود در آلو ممکن است رشد و تمایز سلول های سرطانی روده بزرگ انسان را کاهش دهد.


آلو خشک نیشابور

همچنین در شرایط آزمایشگاهی نشان داده شده است که عصاره آلو می تواند به کاهش زنده ماندن و مهار تکثیر سلول های سرطانی مختلف کمک کند. با این حال، مطالعات بالینی در انسان برای تایید این اثرات باید انجام شود.

مطالعات انجام شده بر روی حیوانات گزارش می دهد که یک پلی فنل موجود در آلو (اسید کلروژنیک) و به دلیل قدرت آنتی اکسیدانی آن شناخته شده است، می تواند اثرات ضد اضطرابی داشته باشد.

با این حال، قبل از نتیجه گیری در مورد این موضوع، ابتدا باید مطالعات روی انسان انجام شود. ترکیبات فنلی مواد آنتی اکسیدانی هستند که در غذاهای با منشاء گیاهی یافت می شوند.

از جمله، آنها به رنگ میوه ها و سبزیجات کمک می کنند. آلو حاوی ترکیبات فنلی مختلف، عمدتاً فلاونوئیدها و اسیدهای فنولیک است. نسبت و محتوای ترکیبات فنلی از یک نوع آلو به دیگری متفاوت است.

اسیدهای فنولیک آلو زرد بیشتر از فلاونوئیدها به فعالیت آنتی اکسیدانی آن کمک می کند. فعالیت آنتی اکسیدانی آلو تیره بیشتر با فلاونوئیدها مرتبط است.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.